Parasitten
August 08, 2016
Theory Tuesdays
Badenerstrasse 230, Zürich
20:00 – 22:00
–––––––––––––
Deltagere: 8

Introduktion: Mark Tholander & Michael Roloff

I et forsøg på at krydre forberedelserne til efterårets sæson, drog vi for få dage siden til Zürich i al hensigt om at besøge moderprojektet (Theory Tuesdays), hvorfra Teoretiske Tirsdage oprinder. Turens sigte var, at undersøge om det erfarne projekt (der pr. 1 september 2016 runder en 7 årig eksistensperiode) havde noget inspiration og erfaring at byde på.

Hertil producerede Teoretiske Tirsdage sit første udenlandske diskussionsoplæg, der på mange måder var en aften i lighedernes tegn, men i kraft af kontekst, geografi, demografi, sprog og faglighed alligevel bød på flere forskeligheder end først antaget. I nuancerne var der små og lærerige forskydninger at notere sig, hvilke netop er bragt sikkert med tilbage igennem streng told –og grænsekontrol.

Om de små justeringer bliver til at få øje på eller om de vil generere et kvalitetsløft til diskussionerne herhjemme, må tiden afdække. Sikkert er det dog, at vi blot ser yderligere frem til at tage hul på efterårets diskussioner ovenpå en veloverstået, intens og givende aften (læs mere her) i den Schweiziske kulturhovedstad.

Mærkbart vil det dog være at diskussionerne fremover afvikles med to ugers mellemrum i stedet for én enkelt uge.

Vi ses til sæsonstart tirsdag d. 6 september 2016 (nærmere info følger)


Bis bald !
Mark & Michael